www.flickr.com

dissabte, 25 d’octubre del 2008

La big band, a Alcalá de Henares

La big band, que ara es troba preparant la propera temporada després d'un estiu molt intens, actuarà per primer cop a la Península. Serà a Alcalá de Henares, una ciutat Patrimoni de la Humanitat, el proper mes de desembre.


Ver mapa más grande

dilluns, 6 d’octubre del 2008

El blog, a Cercabloc

El cercador de blogs escrits en català Cercabloc ha afegit avui el blog de la Eivissa Jazz Big Band al seu llistat, en l'apartat d'Eivissa i Formentera. De moments n'hi ha pocs (no és que hi hagi gaires blogs en català a Eivissa, i molts encara no s'han inscrit) però són prou per curiosejar per vore què fan altres bloggers. També, recentment, Diario de Ibiza ens ha afegit al seu llistat de blogs.

divendres, 3 d’octubre del 2008

Projecció de 'Bird' a Sant Josep

L'Ajuntament de Sant Josep organitza un cicle de cinema al qual, el proper 26 d'octubre, es projectarà la pel·lícula 'Bird', basada en la vida de Charlie Parker. Us aferro la informació que ha enviat el departament de premsa de Sant Josep.

DIUMENGE, 26 D’OCTUBRE DE 2008
A partir de les 20,30 hores a la escola de Clown Eric de Bont.

BIRD
Durada: 154 minuts
Director: Clint Eastwood
Any de producció: 1963
Actors: Forest Whitaker, Diane Venora, Michael Zelniker, Samuel E. Wright, Keith David, Michael McGuire

La malurada vida de Charlie ‘Bird’ Parker (1920-1955), un dels majors genis del jazz de tots els temps, virtuós de la improvisació amb el saxo i pioner de Bebop, narrada amb gran sensibilitat musical. La pel·lícula comença amb el intent de suïcidi en 1954i a partir d’aquí se intercalaran flashbacks que reconstrueixin la seva agitada biografia. Intoxicat per les drogues i l’alcohol, amb una úlcera d’estomac, va viure una continuada lluita contra la infermetat i la mort. Però enmig de la seva tragèdia va composar una música que va revolucionar el jazz i el va fer famós en el mon sencer.

L’artista convidat en aquesta vetllada cinematogràfica serà Juan Antonio Serrano, locutor de Ràdio UC a on realitza un programa de jazz. La cantant Verónica Becerro oferirà algunes cançons.