www.flickr.com

dissabte, 1 de març del 2008

Èxit al Mercat Vell


El concert d'avui, 1 de març, al Mercat Vell ha set tot un èxit de públic. Prop de dos centes persones han aprofitat que feia bon dia per apropar-se al concert de la big band i han aplaudit amb força els temes seleccionats, tots ells d'estil swing, funky i latin-jazz. L'Ajuntament pretén, amb aquests concerts, revitalitzar la zona de la Marina, per la qual cosa n'organtizarà un tots els dissabtes pel matí amb diferents grups. La Eivissa Jazz Big Band ha set l'encarregada d'inaugurar el cicle.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Francament hi va estar molt bé. L'enhorabona, encara no vos havia sentit mai i vaig disfrutar força. També demanar-vos disculpes: un dels petits que dificultaven la vostra concentració era el meu, i no va ser fàcil que es comportasin les criatures després d'un bon ratet de contacontes.

P ha dit...

Gràcies! Va ser divertit que hi hagués boixos per allí ballant i divertint-se. La música ha de servir per donar alegria, sobre tot al carrer.

Anònim ha dit...

El concert al carrer em va agradar moltíssim, he vist altres concerts però aquest m'ha agradat especiament. El fet de fer-ho al carrer dona ambient de festa que pot disfrutar la gent en família, de fet, ja varem veure els nens com s'ho varen passar.

Molt d'ànim i gràcies!